Amineh kakabaveh familj
Amineh kakabaveh familj

Amineh kakabaveh familj /\ Vissa läkare på privatägda Ultragyn på Sophiahemmet i Stockholm får mer betalt för tyngre operationer, enligt Expressen tidigare i år.

Landstingets statistik visade också att deras läkare, till skillnad från andra kliniker, praktiskt taget alltid upptäckt något som behövde åtgärdas kirurgiskt vid titthålsoperationer.

högre

Ett annat avslöjande var att de använt åtgärdskoder för högre ersättning från landstinget oftare än andra kliniker.

Ultragyn har ålagts att betala miljontals dollar i ersättning efter att Stockholms läns landsting startat en utredning och krävt att Ultragyn ska ersätta miljontals dollar i oregistrerad verksamhet.

onsdagen

Ny kritik har nu framförts. För att ta bort cystor från hennes äggstock besökte Amineh Kakabaveh, en medlem av oppositionen, kliniken på onsdagen för att få hennes vänstra äggstock skrapad. Snarare, hävdar hon, hade hon tagit bort den högra kirurgiskt.

Men historien börjar på hösten samma år.

Amineh Kakabaveh hävdar att hon först sökte behandling hos en läkare för svår menstruationssmärta och PMS.

Amineh kakabaveh familj

Efter att ha skickats till Odenplans Ultragyn fick hon ett uppföljningsbesök fyra veckor senare. Där fick hon veta att en av hennes äggstockar utvecklade cystor. I januari året därpå gjorde hon en uppföljningsresa efter ytterligare en månad.

– Jag upptäckte att den hade växt två millimeter och att det skulle vara fördelaktigt att ta bort den. Enligt Amineh Kakabaveh sa personen som rådde honom då att man fortfarande kan bli gravid.

Det var därför jag ville träffa läkaren som skulle operera mig och jag sa till honom att jag kanske vill ha barn och att möjligheten minskar om man tar bort en, säger hon.

En skrapning av vänster äggstock rekommenderades för Amineh Kakabaveh av Odenplans OU, denna gång till Sophiahemmet.

Påståenden från Etzler att V:s ledarskap ville att saker och ting skulle förbättras efter Kakabavehs omval så att de kunde fira sin seger.

Realistiskt sett har dock situationen förvärrats dramatiskt. Eftersom Amineh har varit frånvarande från möten det senaste året och vägrar prata med oss, säger vår partisekreterare att det nu är omöjligt att hitta en lösning på saken.

Som Aron Etzler ser det har Kakabaveh cirkulerat ogrundade anklagelser om hennes frånvaro från parlamentariska gruppmöten och från tidigare omröstningar om premiärministerns öde på grund av sjukdom. Detta utöver att hon inte betalar den partiskatt som varje medlem i V är skyldig att göra.

Vi vill inte att Kakabaveh ska sitta kvar på den position hon för närvarande innehar i riksdagen om hon utesluts.

Under lång tid har det funnits en situation där Amineh Kakabavehs närvaro i gruppen var omöjlig. I dagens värld finns det inte längre en plats för tro eller förtroende.

Hon ville inte ändra sig på de här sakerna, vilket är en stor besvikelse.

Några timmar efter V-ledningens uttalande blev det uppenbart att Amineh Kakabaveh redan hade bestämt sig för att lämna partiet. Hon gjorde sin poäng på SVT:s Min sanning, som hade spelats in veckan innan. Programmet kommer att finnas tillgängligt online den 3 september.

Amineh Kakabaveh har i sina yttranden ofta nämnt partiets fråga med henne. I ett debattinlägg publicerat i Aftonbladet 2017 skrev hon följande: Bland annat.

“Sommaren 2015 skrev jag en uppsats om moralpolisen i förorterna och hur de begränsar livet för unga flickor och kvinnor. Som ett resultat av publiceringen av detta inlägg hamnade jag i en oenighet med ledningen för mitt parti, som anklagade mig för att sprida lögner.

Men kritiken åtföljs sällan av det faktum att hon tog bort videon och bad om ursäkt flera gånger inom några minuter efter att hon insåg det hemska misstaget. Trots att hon har anklagat sig själv för att ha distribuerat en rasistisk film på nätet är det inte så.

Partiets sekreterare, Aron Etzler, har uppgett att partiet och Amineh inte har några meningsskiljaktigheter om t.

Hedersbaserat våld har utövats mot honom. Inte? “Jag glömde” att inkludera Aminehs stöd för skolbaserad politik som ett slöjaförbud, som V-ledningen antingen är stum på eller emot. Liberal Youth League vill tillsammans med “världens första kvinnliga administration” inte ens “studera” ämnet.

Amineh kakabaveh familj
Amineh kakabaveh familj

By Wishful