David druid familj
David druid familj

David druid familj /\ Dessutom medverkade Druid som “Bokstavsbarnet” i avsnitt av Extra! Extra! (sänds i TV3) och Balls of Steel (sänds i Kanal 5).

Sommarkrysset, som gick i TV4 2010, visade honom som assistent. Medan David Druid och Micke Tavio-Viera rapporterade för Vakna med The Voice, var de kända som “David Druid och Mike the camera guy” i sitt reportage.

The Office 2012

Han spelade rollen som Robin T. Larsson i TV4:s komediserie The Office 2012. Medan han medverkade som Tony Scala i filmen The Girl Who Played with Fire, var skådespelaren känd som Druid.

Nisse Hallberg

Sedan juli 2012 spelar han in podden Alla mina kamrater med Martin Soneby och Fritte Fritzon. Han ersattes av Nisse Hallberg och David Sundin som ordinarie bidragsgivare i slutet av 2013. Han tog över som programledare för Morgonpasset på P3 i januari i år.

Druid är också värd för en podcast med Victor Linnér som heter “Bror, vi är inte ens släkt?!”

2010 medverkade han som sidekick i TV-programmet Sommarkrysset, som sänds på TV4.

Kodjo Akolor har haft en långvarig relation med Uppsala. Det är här han har tillbringat större delen av sitt liv, och under den tiden har han både suttit och stått ensam flera gånger. Jag skulle vilja höra hans intryck av staden från honom.

Jag har just sett en liten del av vad Air Fleet har att erbjuda hittills. Musiken ger ett betydande stöd. Som en del av min tidigare resa deltog jag i Vimmel Awards och var omgiven av beundrande fans. Det var en unik och fascinerande möjlighet.

Så spännande! Jag ser fram emot att se dig på Parksnackan!

Faktum är att vi har kommit långt sedan vi först öppnade våra dörrar i en oren, unken och fiskluktande källare i New York City. Det är dock möjligt att det kan bli ganska bra. Så länge vädret är gynnsamt och det finns folk runt omkring.

David druid familj

Någon som var bekant med området var vad jag letade efter. Värt att notera är också att vi känner varandra sedan P3 Morgonpasset.

Även om vi har mycket gemensamt på arbetsplatsen är våra hemliv väldigt olika. När det gäller att pressa varandra till sin maximala förmåga är vi för bra på det.

Under morgonpasset gör man inget annat än att sitta och vänta på att kunder ska komma. Musikhjälpen kommer antingen att användas igen eller inte under hösten i år.

Efter att ha skämtat om det mansdominerade rättssystemet, vad ska du skämta om härnäst?

På grund av min nuvarande roll som förälder kan jag inte låta bli att fundera på om boken handlar om föräldraskap eller inte. Jag är också en del av processen att få nytt liv till världen.

När David Druid och Micke Tavio-Viera samarbetade i ett reportage för radio- och tv-programmet Vakna med The Voice, döpte de det till “David Druid and Mike the cam man”. Både radio- och tv-sändningar av berättelsen gjordes. “David Druid and Mike the cam guy” var hur andra hänvisade till dem.

Han dök upp som Robin T. Larsson i TV4-komediserien The Office 2012, där han spelade programmets titelkaraktär. Han var en druid i filmen The Girl, som hamnade i ett slagsmål med lågor.

Tillsammans med Martin Soneby och Fritte Fritzon har han sedan juli 2012 arbetat med podcasten “Alla mina kamrater”, som finns på iTunes.

Nisse Hallberg och David Sundin, samt andra gäster, var i juni 2013 värdar för en podcast som han lyssnade på. Från och med årets första tjänstgör han som Morgonpasset, P3-värd.

Han är också värd för en podcast som heter “Bror, är vi inte ens släkt?” i samarbete med Victor Linnér. Druid har också en blogg.

På scen smittar David Druids entusiasm. Däremot kommer han att ha möjligheten att förgripa sig på de svagaste medlemmarna i samhället.

När något bra händer i hans liv är han ivrig att dela den lyckan med andra. David Druids berättelse.

David druid familj
David druid familj

By Wishful