Henrik Torehammar Familj
Henrik Torehammar Familj

Henrik Torehammar Familj /\ Henrik Torehammar, en journalist som tillbringade sju år på podcasten “The Political Game”, har varit med P1 Morgon sedan förra vintern. Men i verkligheten skulle han bli regeringstjänsteman. Sjode en säng med en bananskal, jag slog på radion. “

radiodokumentär


Som en del av Swedish Radios första radiodokumentär, privat radio, var Torehammar en nyckelaktör. Sommaren 2008 gjorde Torehammar sin radiodebut på Swedish Radio P3: s BrunchRapporten -show.

Musichjälpen 2008: s första live -sändning leddes av Torehammar, Kitty Jutbring och Ehsan Noroozi i december 2008. I september 2009 fick han utmärkelsen “Rookie of the Year” vid den årliga radiogalaen.

I januari 2012 var han och Linnéa Wikblad värd för Torehammars vecka på P3 tillsammans. Henrik Torehammar och Jenny Küttim gjorde sina svenska radio P1 -debuterar på programmet Detektor våren 2012.

Programmet var en pilotinsats som sändes fem gånger och fakturerades som ett sätt att skilja faktum från fantasi. Mot slutet av november 2014 började han arbeta med Aftonbladets nya morgonshow.

Henrik Torehammar, Fredrik Furtenbach och Tomas Ramberg var värd för podcasten det politiska spelet fram till februari 2021.

Torehammar började förankra ringen P1 våren 2018 på svensk radio. När han arbetade med den politiska spelpodcasten vann han det svenska radiospråket för att vara.

“en formuleringsfantastisk enfant fruktansvärd som reformerar, fascinerar och rör sig med smärtsamma observationer och distinkta parallax.”

Hemstaden Henrik och Fredriks storfamilj är en sömnig by i norra Sveriges Dalarna -region. Förutom sina två små barn har de också vårdnad om mamman till de två barnen. Folke och Sven är namnen på ungarna i detta fall.

Tvååringar är i samma ålder som fyraåringar som de ser Henrik och Fredrik varannan vecka och är ganska nära dem. Som ett resultat av att vara far har Henrik blivit mer hoppfull om livet än någonsin tidigare.

Henrik Torehammar Familj

Datumet för hans födelse var 8 juli 1980 i den svenska församlingen i Kristinehamn, där han uppföddes av sina föräldrar. I Sverige arbetar han som journalist och radiovärd.

För GT-webbplatsen var han en välkänd liberal bloggare. När han var tonåring tillhörde Torehammar People’s Party.

Swedish Radios första reality -tvål, privatradio, var ett av många projekt som Torehammar har arbetat med. Brunch -rapporten, som sändes på P3, var hans debutradioprogram. Under sommaren 2008 var Torehammar värd för radioprogrammet.

I december 2008 gick det online i sex dagar. Förutom Torehammar deltog Kitty Jutbring och Ehsan Noroozi alla i sändningen. Han valdes till “Nybörjare av året” vid ett radioevenemang i New York City i september 2009.

Medan han arbetade med Linnéa Wikblad kunde han vara värd för Torehammars vecka på P3 under hela december 2011. Våren 2012, svensk radio P1 var den första stationen där Henrik Torehammar sände sin första radioprogram.

Detektor, som han var värd tillsammans med Jenny Küttim, var namnet på showen. Idén testades genom att visa pilotexperimentet fem gånger för att se om det var sant eller inte.

Aftonbladets nya morgonshow var det första projektet han arbetade med efter det. I slutet av november 2014 började han arbeta. Han är lyckligt gift med två egna barn.

“Det politiska spelet”, hans enmansföreställning, sprang från 2016 till 2021. Det hette “The Political Game” och inkluderade individer som Fredrik Furtenbach och Tomas Ramberg.

Under året 2012 gjorde Henrik Torehammar sin svenska radio P1-debut som co-värd för showen Detektor med Jenny Küttim.

Programmet kallades ett verktyg för att skilja faktum från fiktion och användes som ett provprojekt i fem år. Hans deltagande i Aftonbladets nya morgonprogram började tidigt i november 2014, den första veckan.

Den politiska spelpodcasten är värd av Henrik Torehammar och innehåller gäster inklusive Fredrik Furtenbach och Tomas Ramberg till februari 2021.

Under de första tre månaderna av 2018 gjorde Torehammars värdring P1 sin svenska radiodebut. Han vann det svenska radiopriset för den bästa podcasten 2019 för sitt arbete på podcasten det politiska spelet.

Henrik Torehammar Familj
Henrik Torehammar Familj

By Wishful