Mick Jagger Sjuk
Mick Jagger Sjuk

Mick Jagger Sjuk /\ För närvarande på en lång världsturnék Rolling Stones att spela en show i Amsterdam, Nederländerna, på måndag.

Bandet publicerar ett tillkännagivande på sin Facebook-sida om att showen har skjutits upp på grund av Mick Jaggers positiva testresultat för Covid-19.

säkerheten

I ett pressmeddelande säger bandet att “säkerheten för publiken, andra musiker och alla som turnerar med bandet måste komma först.”

problemet

Mick Jaggers hälsa är det främsta problemet. Den 26 juli kommer han att vara 79 år gammal, vilket gör honom till medlem i en av de högriskkategorier.

Det finns inget ytterligare ord om stjärnans tillstånd, och det antas allmänt att han hålls borta från det offentliga ögat.

Bandet tillägger att de är “extremt upprörda” av avbokningen och arbetar hårt för att säkra en ersättningsshow i Amsterdam så snart som möjligt.

Rolling Stones kommer att uppträda på Solnas Friends Arena den 31 juli.

Rolling Stones var tvungna att skjuta upp sin schemalagda måndagskvällshow i Amsterdam efter att frontman Mick Jagger testade positivt för Covid-19.

Medan hon var hjärtbruten för att deras evenemang måste skjutas upp delade sångaren också sin optimism för att de snart kommer att kunna spela igen.

Rolling Stones är för närvarande på väg till Amsterdam, Nederländerna, som en del av en enorm turné och kommer att uppträda där på måndag. I Nederländerna för första gången kommer bandet att uppträda.

Covid-19 hittades i Mick Jaggers system och bandet meddelade på deras Facebook-sida att showen inte skulle fortsätta som schemalagd. Mick Jagger testade positivt för kemikalien, och här är varför.

Mick Jagger Sjuk

Som bandet hävdar i ett pressmeddelande måste alla som är involverade i bandets turné prioritera publikens säkerhet, deras medmusiker och sig själva. “Hälsan och säkerheten för bandets turneringsmedlemmar måste komma först hela tiden.”

Mick Jaggers fysiska tillstånd är den viktigaste frågan vid denna tidpunkt. Med tanke på att hans födelsedag kommer upp den 26: e denna månad är det säkert att säga att han kommer att vara i ålderskategorin “i riskzonen.

Eftersom ingen ny information har släppts om stjärnans tillstånd är det säkert att anta att han för närvarande är avskild från de omkring honom.

En annan spelning i Amsterdam hoppas på så snart som möjligt av Rolling Stones, som förklarar att de är “mycket ledsna” för att de måste avbryta showen. Den 15 september kommer Rolling Stones att spela på Amsterdam Arena.

Rolling Stones kommer att uppträda i Solna den 31 juli på Friends Arena.

En av medlemmarna i Rock Band Rolling Stone har tagit obehagligt, och bandet har valt att avbryta hela sin nordamerikanska turné.

Mick Jagger, bandets frontman och medledare, är för närvarande sängliggande. Singers medicinska personal har

uppmanat honom att inte dyka upp offentligt medan han genomgår behandlingen för sjukdomen, enligt en artikel i Rolling Stone Magazine. Hela deras nordamerikanska turné har avbrutits på grund av sjukdom.

Mick Jagger, bandets frontman och sångare, har blivit sjuk. Som rapporterats av American Magazine Rolling Stone har sångaren instruerats av läkare att inte utföra och genomgår behandling för sjukdomen.

Enligt ett uttalande från bandets publicist har läkare rådat Mick Jagger att inte gå på turnén eftersom han behöver medicinsk behandling.

Det är inte känt vad Mick Jaggers sjukdom var, men experter förutspår att han snart kommer tillbaka till sitt gamla jag.

Läkare har försäkrat Mick att han kommer att ha god hälsa och redo att återvända till handlingen så snart som möjligt.

I ett uttalande som släppts av bandets talesman har Mick Jaggers medicinska team rådat honom att inte åka på turné eftersom han behöver läkare.

Även om den medicinska personalen fortfarande är osäker på Mick Jaggers symtom, är de hoppfulla att han kommer att återhämta sig.

Som Micks läkare har sagt till honom kan han återvända till scenen så snart som möjligt i perfekt skick.

Mick Jagger Sjuk
Mick Jagger Sjuk

By Wishful