Hur Gammal är Charlotte Perrelli
Hur Gammal är Charlotte Perrelli

Hur Gammal är Charlotte Perrelli /\Första föreställningen i en konserthus för en landsomfattande turné i Sverige som tjänar fantastiska recensioner från både granskare och publik.

kommer


Charlotte och Dana International kommer att spela Diva till Diva för att fira 20 -årsjubileet för triumfen i Jerusalem vid Melodifestivalen.

Charlotte sina


Under Eurovision Song -tävlingen ger Edward AF Sillén och Charlotte sina tankar om de konkurrerande låtarna.

Dokumentär Flickan Frn Smland filmades och sändes på Kanal 5 till en stor och uppskattande publik.

Flickan från Smland – Charlotte’s Biography – skrevs medan hon arbetade på heltid på så mycket bättre. Charlottes fjärde barn, Alvin, är född i november efter en svår graviditet som krävde en längre period av sjukfrånvaro.

Mitt Liv gav ett bidrag till melodifestivalen. Det är också ett guldcertifierat album.

Sommarkrysset var platsen för det enda spåret i Sanden. Diggiloo och jag åkte dit under sommaren.

På grund av röstsladdpolypper kunde jag inte ta ledningsdelen i Malmö Opera -produktion av Pippin.

Efter att ha varit värd för melodifestivalen med Gina Direwi och deltagit i SVT: s “An Evening in New York” och Channel 5: s “A Job for Mountains”, har Charlotte haft ett mycket hektiskt år.

“Rock N Roll Tour” är namnet på en folkparkturné som hon har tagit med Brolle.

Dessutom har tre singlar publicerats av Charlotte: “Här Str Jag”, “Starta en eld (duett med Brolle),” och “Höstens Sista Blomma.

På Grand Hotel i december 2015 framförde Charlotte Diggiloo sin första stora solo -show.

En helt utsåld produktion av “tusen och en nätter”, som inte har fått något annat än glödande utmärkelser i media:

När Charlotte Perrelli tog över en julgala var det roligt för henne men inte så mycket för de andra artisterna som såg ut som om de hade det bra. Med lite extra av allt får Charlotte jul igång rätt. “Hon är den mest glittrande vi har” – Expressen.

Hur Gammal är Charlotte Perrelli

Detta var Charlottes spektakulära midnattföreställning under melodifestivalfinalen.

Över 33 000 nya världsföräldrar rekryterades till UNICEF: s humorgala när Charlotte reste till Moçambique med organisationen i april.

Ta reda på mer om resan här. Charlotte avser också att bygga ett hem för barnen hon möter på sina resor.

27 september i Evita, Charlotte återger sin roll som Eva Peron. Gblå Lejon är dock den nya platsen.

På Malmö Opera framför Charlotte sin drömroll som Eva Peron framför en utsåld publik. Malmö Opera har aldrig haft en artist som henne tidigare, och recensionerna är gillade. Dessutom fick hon Edward -priset från Kvällsposten som en affär för årets artist!

När Charlotte åkte på Diggiloo Tour sommaren 2013 var hon gravid med sitt tredje barn, Adrian.

Barndom Christmas, hennes andra julalbum, släpptes i december.

Efter det inledde hon sin egen jultur i Sverige och stannade vid kyrkorna på vägen.Charlotte uppträdde också tillsammans med Stjarnan utöver sin soloturné.

En grupp känd som Death Group gick in i Charlotte i Melodifestivalen med sin låt The Girl. Flickan kom på femte plats i turneringen och flyttade inte till nästa omgång.

Som ett resultat av Melodifestivalen publicerade Charlotte sitt sjunde soloalbum, The Girl, som släpptes på franska i slutet av maj och har sedan gått globalt.

Från mars 2012 var Charlottes första doft att köpa. Under rubriken “Skönhet” kan du ta reda på mer.

Charlotte turnerade i sommar med Diggiloo, ett band som firade 10 -årsjubileum! Hennes andra tv -uppträdanden inkluderar Lotta på Liseberg (TV4) och AllSNG på fortet (SVT).

På bara fyra veckor kan du förvandla din kropp med KickSktart. Jesper Björck, Charlottes personliga tränare, är också medförfattare till denna bok. Under de kommande fyra veckorna kommer du att vägledas av den här boken, som helt sköts i Big Apple.

Charlotte är tillbaka på Success Show Talang Jury, den här gången för TV4s Talang. Med Diggiloo -turnén förenades Charlotte av Jessica Andersson, Magnus Carlsson.

Di Leva och Lasse Holm i sommar! Mer än 30 000 personer köpte biljetter till bilagan i Stockholms julgala 2011, som inkluderade Charlotte som stjärnattraktionen.

Hur Gammal är Charlotte Perrelli
Hur Gammal är Charlotte Perrelli

By Wishful