Kosovare Asllani Pojkvän
Kosovare Asllani Pojkvän

Kosovare Asllani Pojkvän /\ Det finns inte längre några yngre spelare i Sveriges landslag, och hon har kommit att acceptera det.

När Kosovo

För tio år sedan gjorde jag mitt första framträdande för landslaget. När Kosovo Asllani skrattar är det äckligt att det var så länge sedan.

Ukraina

Kosovo Asllani, 29, är en av Sveriges viktigaste spelare när de möter Ukraina i VM-kvalet nästa vecka. Den 5 maj spelas VM-kvalgruppens sista och viktigaste match.

Mot Danmark, ett spel som kommer att förändra våra liv för alltid. Vi ses i Linköping på ett café. Han är glad att prata om det kommande kvalmatchen med Kosovo Asllani. På frågan om Sverige, som är lika med Danmark poängmässigt, tar sig till final.


Hon har förlikt sig med att hon inte längre är en del av den yngre generationen på landslaget i Sverige.

I september är det 10 år sedan jag gjorde min landslagsdebut. Kosovo Asllani säger med ett fniss att det är äckligt att det hände så länge sedan.

Kosovare Asllani Pojkvän

När Sverige tar sig an Ukraina i VM-kvalet nästa vecka är 29-årige Kosovo Asllani en viktig medlem i det blågula laget. Fem dagar senare går VM-kvalgruppens avgörande match.

Det fruktansvärda mötet med det danska landslaget. Låt oss träffas på ett kafé i Linköping. Kush Asllani är exalterad över att diskutera den kommande kvalturneringen.

Hur Sverige, som är knutet till Danmark, kommer att klara sig när det gäller att nå toppen


Det finns inte längre några yngre spelare i Sveriges landslag, och hon har kommit att acceptera detta.

I september är det tio år sedan jag gjorde min internationella debut. Ett hemskt skämt, tillägger Kosovo Asllani med ett skratt.

Kosovo Asllani, en 29-årig mittfältare, är en viktig spelare för Sverige när de möter Ukraina i VM-kvalet nästa vecka. En vecka från dagens datum är den avgörande matchen i grupp H.

Mot Danmark, matchen som skulle avgöra båda lagens öde. Vi ses i Linköping på ett kafé. Han är exalterad inför det kommande kvalet. Hur Sverige, som är lika med Danmark, kommer att klara sig när det gäller att ta sig till final.


Hon har förlikt sig med att hon inte längre är en del av den yngre generationen i det svenska landslaget.

I september är det tio år sedan jag gjorde min landslagsdebut. Och ändå verkar det som igår när du hör Kosovo Asllani säga det och skratta.

Han är en av Sveriges viktigaste spelare när de möter Ukraina i VM-kvalet nästa vecka. Fem dagar efter det går VM-kvalgruppens näst sista match.

Det fruktansvärda mötet med Danmark. Vi ses i Linköping på en coffeeshop. Kush Asllani är exalterad över att diskutera nästa kval med sina medspelare.

Om huruvida Sverige, som är lika med Danmark poängmässigt, kommer att kunna ta sig till final.

Kosovare Asllani Pojkvän
Kosovare Asllani Pojkvän

By Wishful