Hur Gammal är Kylie Jenner
Hur Gammal är Kylie Jenner

Hur Gammal är Kylie Jenner /\ Det har nyligen rapporterats att Kylie Jenner och Travis Scott har svårigheter i sin relation och behöver arbeta med förtroendefrågor.

kontroverser

Scott har dock häftigt förnekat att han varit otrogen mot henne, enligt en mängd källor. Även om deras förhållande har plågats av kontroverser, har vi tagit på oss att svara på några ofta ställda frågor om paret. Här är detaljerna om parets ålder, civilstånd och planer för framtida barn.

yngsta

Kylie Jenner föddes den 10 augusti 1997, vilket gör henne till den yngsta medlemmen i familjen Kardashian-Jenner. Hon utbildades vid den exklusiva Sierra Canyon School innan hon gick vidare till ett eftergymnasialt utbildningsprogram.

Vid 14 års ålder lanserade hon och hennes yngre syster Kendall sitt första klädföretag tillsammans 2012. Det var dock hennes läppsatser, som hon introducerade några år senare, som visade sig vara hennes stora kassako.

När hon bara var 18 år gammal blev hon den yngsta “selfmade miljardären” i tidningen Forbes historia.

Andre Iguodalas nettovärde Jacques Bermon Webster II, mer känd som Travis Scott, föddes den Houston, Texas, den 30 april 1991.

För sin gymnasieutbildning gick han till Elkins High School och tog examen från University of Texas i San Antonio. Under sitt andra år hoppade han av college för att göra en karriär inom musiken på heltid.

Epic Records, Scotts första stora etikettvärvning, kom 2012. Enligt Jenner träffade hon Scott för första gången på Coachella våren 2017 när hon bara var 19 år gammal.

Den natten, berättade hon för en tidning, tillbringade de hela natten tillsammans och när han var tvungen att gå tillbaka på turné valde hon att följa med honom också.

Var spelar Howie Longs son för NFL?Scott och Jenner blev föräldrar till ett barn. Den 1 februari 2018 välkomnade de sin dotter Stormi.

Två dagar efter att deras barn föddes gjorde Jenner ett tillkännagivande om henne. I flera månader höll skönhetsentreprenören sina följare i spänning över huruvida hon väntade barn eller inte.

Hur Gammal är Kylie Jenner

För att “förbereda sig för livets roll på ett trevligt, hälsosamt och stressfritt sätt”, hävdade hon att hon valde att inte dela med sig av vad hon förväntade sig för allmänheten.

Hon sa: “Coachella var ett stopp på hennes turné.” “Så”, sa han, “jag ska tillbaka på turné – vad är dina planer?” För vi hade helt klart en ömsesidig attraktion.

“Jag antar att jag följer med dig”, sa jag. Att hoppa ombord på bussen var en enkel sak för mig. Efter det gick vi in ​​i det bleknande ljuset. Jag turnerade med honom hela tiden.

Reality-tv-stjärnan och modellen Kylie Jenner är en amerikan. Hon blev berömmelse som ett resultat av hennes framträdanden i dokusåpan Keeping Up with the Kardashians på E!

Varumärket Kylie Cosmetics är en av hennes mest välkända prestationer. Hennes egen dokusåpa, Life of Kylie, lanserades på E! den 6 augusti i år. Hennes föräldrar är Caitlyn Jenner och Kris Jenner.

Hon föddes den 10 augusti 1997 i Los Angeles, Kalifornien. Förutom sitt fullblodssyskon, Kendall Jenner, har hon även åtta halvsyskon: fyra fullblodssystrar och tre halvbröder.

När hon var i Chatsworth gick hon på Sierra Canyon School (SCS) och tog examen från Laurel Springs School i juli i år.

Modellering för Sears “Crush Your Style”-linje var hennes första paus. Hon började dejta Travis Scott i april 2017 och paret har sedan dess välkomnat en baby, Stormi.

2015 till 2016 hade hon ett förhållande med Tyga. Det råder ingen tvekan om att Kylie Jenner, 24, är en skönhetsmogul och realitystjärna som bevisar att det är möjligt att ha en framgångsrik karriär medan du fortfarande har blöjor.

Som ett resultat av vår beundran för världens mest inflytelserika mamma har vi ritat ut hennes liv. Det är lätt att förstå varför Kylie inte delade några bilder på sig själv gravid med Stormi:

“Jag behövde förbereda mig för rollen som mamma i en bra, stressfri och hälsosam miljö – och därför valde jag att inte vara offentlig med graviditeten”,

skrev hon då på Instagram. Det var inte förrän i februari 2018 som Kylie verifierade att hon hade fött ett barn som hon tillkännagav.

I den underhållande filmen “Till vår dotter”, som innehöll en sammanfattning av graviditeten, fanns det fortfarande en stark önskan hos tittarna att se magen svälla. Senare gav hon glimtar från den tiden, inklusive Polaroid-ögonblicksbilden nedan. “Den här är dock min favorit.”

Hur Gammal är Kylie Jenner
Hur Gammal är Kylie Jenner

By Wishful