Pernilla Wahlgrens Pojkvän
Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Pernilla Wahlgrens Pojkvän /\ Pernilla Wahlgren har en ljus framtid framför sig. Ett enormt lyxhus ska byggas på Lidingö till hennes ära.

Det är ett enormt åtagande. Pernilla har satt ihop en moodboard med den bästa köks-, vardagsrums- och fasaddesign hon kan tänka sig, enligt Expressen.

Benjamin

Det är inte bara vuxna som kommer att ha sina egna idéer: Benjamin vill ha ett gym och Bianca vill ha en pool. Utan tvekan kommer Christian Bauer och hans älskade att spendera mycket tid i deras nya block.

heminredning.

Pernilla å sin sida är osannolikt att be om råd om heminredning. Det är med stor sorg som hon har upptäckt att Christian inte delar hennes sinne för mode och elegans.

När hon ser Christians stuga i ett avsnitt av den populära dokusåpan Wahlgrens värld är hon brutalt ärlig.

Trots sin enkelhet är rummet rent och snyggt, säger Pernilla som lägger till en sarkastisk kommentar om bristen på valmöjligheter i möblerna.

Som sagt, den är i bra skick.Sedan står Christian vid sin “spartanska” boning.När du kommer hit är jag säker, eftersom du vilar på ett annat sätt, säger han till mig.

Eftersom man bara kan gå runt sin egen axel i ett litet kök föredrar jag det. Hur blev Christian och Pernilla först bekanta? Det är dags för en gemensam makeupartist!

Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Samma makeupartist som jobbade på Pernilla har också jobbat på Christian.Pernilla borde ta kontakt med Christian, tipsade hon. Som de säger, resten är historia.

När Pernillas lyxiga hem är färdigt kommer paret troligen också att bo tillsammans.

Pernilla har tidigare sagt till Expressen att hon tror att de kommer att bo där tillsammans, men att de inte har varit tillsammans på ett år än, så de borde njuta av stunden.

Pernilla Wahlgren, 54, har äntligen hittat kärleken efter många år av singel. Hon blev kär i Christian Bauer under pandemin, och sedan deras tillkännagivande om deras förhållande för drygt ett år sedan har de två varit oskiljaktiga.

Medan de bor i Sverige reser de till Spanien, där Pernilla nyligen flyttade in i sin nya drömfastighet, för att hälsa på henne. Christian Bauers ålder är föremål för många spekulationer. Sedan han föddes den 19 januari 1966 har Pernillas sambo nu uppnått en mogen ålder av 56 år.

Han har ett attefallshus i kersberga, norr om Stockholm, där han bor på en tomt.

Pernilla Wahlgren, 54, är nu i ett förhållande efter en lång period av ensam. Efter en snyftande pandemi har Christian Bauer, mannen som ryckte hennes hjärta, varit hennes ständiga följeslagare sedan de bekände sin kärlek för drygt ett år sedan.

Pernilla har precis flyttat in i sin nya drömvilla i Spanien, där de tar enstaka pauser från sin vardag i Sverige. Christian och Pernilla introducerades av gemensamma bekanta.

Vi introducerades för varandra via gemensamma bekanta. Pernilla har tidigare erkänt lika mycket på podden The Success Podcast, där hon intervjuades. Hon fortsatte med att säga:

Det var inte internetdejting, jag har vetat sedan början att det inte var för mig.

Är han anställd hos Pernilla Wahlgren? Modellering är en karriär för Christian Bauer.

Christian Bauer är bland annat säljare och jobbar i branschen. Men om han verkar bekant för någon så är det för att han jobbar som modell vid sidan av. Dessutom har han arbetat som modell för bland annat Renault och IKANO.

Ändå har Christian ett stort intresse för träning. Så han jobbar även som instruktör på utbildningsföretaget SATS där han genomför gruppträningspass.

Från två tidigare relationer har Christian Bauer två döttrar.

Caroline Marie Elisabeth Bauer heter hans förstfödda dotter, som föddes 2010. I dagsläget är hon 31 år och bor i Stockholm med sin man Oscar och deras två barn, Vincent och Collin.

Smilla Bauer Stigamo, Christians äldsta dotter, är nu 17 år.

Han är aktiv på sociala medier såväl som på gymmet, och det är bara en aspekt av Christian Bauers liv.

När detta skrevs hade han drygt 500 följare på Instagram under namnet Cebebauer. Precis som Pernilla har han bestämt sig för att hålla kontot privat, till skillnad från sitt kärleksintresse.

Ett rött hjärta följer orden “Kärleken till mina barn, barnbarn och HENNE är hel” på Christians biobiljett. För första gången samlades.

Christian Bauer, 55, och hans fästmö Pernilla Wahlgren, 54, och hela hennes familj till julbord tillsammans. Pernilla på sin podcast “Wahlgren & Wistam” hävdar att allt började vackert.

Julklappar hade Christian köpt till alla i familjen. Jag hade ingen aning om vad det här handlade om! Förutom min egen familj hade han köpt presenter till alla mina syskon, samt mina föräldrar och min mamma. “Vad?” mumlade jag i huvudet. Det är ett nöje att träffa dig.

Pernilla Wahlgrens Pojkvän
Pernilla Wahlgrens Pojkvän

By Wishful