Pernilla Wahlgren Längd
Pernilla Wahlgren Längd

Pernilla Wahlgren Längd /\ Vecka för vecka släpper familjen Wahlgren-Ingrosso in svenska folket i sina liv genom vloggar, poddar och tv-program.

Vi håller koll på allt från deras favoritmåltid, relationsstatus och inredningsstilar. Men vet du hur långa de är?

tv-profiler

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest kända tv-profiler och är just nu högaktuell i en sjunde säsong av Wahlgrens universum.

Men vem är egentligen Pernilla Wahlgren bredvid alla scener? Och hur lång är hon? Hända svar.

Sverige

Pernilla Wahlgren är en mycket känd tv-figur i Sverige och har en lång meritlista som sångerska, skådespelare och programledare, samt poddsändare.

Pernilla Wahlgren Längd

Hon är just nu väldigt aktuell med säsong sju av realityserien Wahlgrens värld, där inte bara hon utan även många i hennes närhet ses ofta, inklusive dottern Bianca Ingrosso.

Konstnären är också en av familjen Schollin / Wahlgren / Ingrosso, där hon är en central del då hon är dotter till Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Pernilla träffade Emilio Ingrosso 1985 och de var gifta mellan 1993 och 2002. Innan de splittrades fick de tre barn tillsammans. Under deras partnerskap med Emilio Ingrosso fick de tre barn tillsammans: Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 22.

Senare i livet hittade Pernilla kärleken igen, Joachim Lennholm. Den romansen höll dock inte, och Pernilla är ogift nu. Men tillsammans med Joachim Lennholm fick Pernilla ytterligare en son, Theo Wahlgren, 13.

Pernilla bor på Lidingö, Stockholm, tillsammans med sin son Theo. Pernilla föddes på julafton 1967 i Gustavsberg och växte upp i ett mycket kreativt hushåll. Nu är hon 52 år och mår bättre än någonsin.

Ett ämne som cirkulerar kring Pernilla är hur lång hon är. Vad detta beror på är osäkert, men en som faktiskt är uppenbar är hennes längd. Pernilla Wahlgren är 156 centimeter lång.

Det är inte bara Pernillas barn och föräldrar som är kända för svenska folket. Några som gjort stort intryck med sin konst är syskonen Niclas Wahlgen och Linus Wahlgren.

Niclas jobbar nu som radioprofil och tränar mycket då han utbildat sig till personlig tränare vid sidan av sin anställning.

Linus jobbar heltid som skådespelare och är lite mer privat än vad resten av familjen är, enligt honom själv.

I en intervju med Malou von Sivers i Malou efter tio hävdar Linus att det finns en anledning till att han inte ses lika frekvent som sina andra släktingar i Wahlgrens värld, bland annat att han inte är bekväm med att vara för privat för sig själv inför kameran .

– Och så vill jag kanske ha lite utrymme till min privata sida, erkänner Linus Wahlgren i avsnittet.

Men alla vill inte stå framför kameran i familjen Wahlgren. Pernillas bror Peter Wahlgren, 57, har bestämt sig för att leva hela sitt liv utanför rampljuset. Han är bosatt i Dalarna och arbetar nu som deltidsbrandman.

Musikern har varit med och tävlat i Melodifestivalen många gånger. Men ett av bidragen som följde med henne under resten av karriären är Piccadilly circus, som hon uppträdde med 1985. Hon slutade på fjärde plats i tävlingen, men det hindrade inte låten från att bli en riktig smash.

Några år senare, 1991, tävlade hon med bidraget Tvillingsjäl skrivet av konstnären Lena Philipsson. I turneringen skaffade hon sig något gemensamt med Mello-ikonen Carola Häggqvist, de var båda favorittippade. Men Pernilla åkte ut, och Carola triumferade.

Det är likadant för artisten Pernilla Wahlgren, vars svåra vardag vi haft förmånen att följa under flera år i dokusåpan Wahlgrens universum.

Vi är vana vid att se henne i hennes gröna villa ute på Lidingö i Stockholm, men just nu planerar hon att bygga sitt idealhus en bit bort.

I realityserien har vi kunnat se att Pernilla fått tag på en ny tomt på Sticklinge Udde på Lidingö där hon nu ska bygga sitt drömhus.

– Det är ett massivt projekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig. Det finns önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha pool, har hon tidigare sagt till Expressen.

Utöver insatserna som följer med att bygga nytt är Pernilla Wahlgren sedan en tid tillbaka glad och förälskad i den nya lågan Christian Bauer från Åkersberga.

Pernilla Wahlgren Längd
Pernilla Wahlgren Längd

By Wishful