Pär lernström barn
Pär lernström barn

Pär lernström barn /\ Pär Lernström, 41, är en av TV4:s mest populära och välbetalda programledare för bland annat sitt arbete med “Idol”, “Kockarnas Kamp” och “Talang”. Ta reda på hur mycket Pär Lernström får i den här artikeln.

Osannolikt

På grund av detta är det osannolikt att många hällde upp sig en kopp kaffe när det blev uppenbart att det enormt populära tv-programmet skulle bli det som avslutar “Sommar i P1” för gott i år.

Familjens

Pär Lernström öppnar upp om sin uppväxt, som var starkt influerad av familjens kristna tro, i sitt sommarprat.

Mina föräldrar är pingstmänniskor, och det är jag och mina syskon också. När jag blir stor kommer frikyrkan att vara en viktig del av mitt liv.

Vi är troende kristna. Man svär inte hemma. Lernström säger i programmet att man undviker att dricka och ser till att ha en ring på fingret innan man skaffar barn.

Människor i kyrkan talar i tungor och litar på Bibeln som en bokstavlig vägledning, enligt programledaren. Även som vuxen föredrar han fortfarande den avslappnade atmosfären i en frikyrka.

Pär lernström barn

Han hävdar att kyrkan och allt den representerar är det jordiska himmelriket för honom.

I maffiga program som Idol, Kockarnas Kamp och Talang är det Pär Lernström, 40, som står vid rodret och leder tittarna genom allt från underhållande auditions till nervkittlande tävlingar.

Vid en närmare titt på Pärs ekonomi är det uppenbart att han är programledare för några av TV4:s mest populära program och har varit i yrket i nästan ett decennium.

Pär Lernström hade en fastställd förvärvsinkomst på 1 150 600 kronor 2020, enligt uppgifter som Nyheter24 fått från Skatteverket.

Pär Lernström, 41, har presenterat “Idol” i TV4 de senaste tio åren och fredagsfinalerna har precis börjat.

Det är inte helt smidigt på ett personligt plan heller. Pär Lernströms pappa dukade under i cancer i våras.

Hans pappas död var den första betydande tragedin som drabbade hans familj, enligt Lernström, som är gift och har två döttrar, 9-åriga Bibi och 4-åriga Loa. Han minns också den sista gången han såg sin far innan han dog.

Vi visste alla att cancer var en dödsdom från början. Fordonet skulle fortsätta till kanten av klippan. På motorvägen var frågan hur långt man kunde bromsa den.

Då var det mer så här: ett år, två år, tre år, kanske. För honom och andra omkring honom var det bara en fråga om när och hur hemsk den eran skulle bli.

Dessutom kände han äckel eftersom han hade gått igenom så många behandlingar som i slutändan inte gjorde så mycket för honom, tillägger Lernström.Men hans pappa fanns fortfarande kvar, som tv-profilen visar.

Som ett resultat blev han aldrig så sjuk att han inte kunde gå, inte röra sig eller inte kunde vila i sängen. Efter två veckor av att han var lite desorienterad och trött insåg du: Okej, det här är en ganska sjuk person.

Sedan fick han ett samtal och sa att det inte fanns något annat han kunde göra vid det här laget. Pär Lernström är medveten i sitt tal och använder ett precist språk:

Det är vad du hör talas om, viljans kraft. Hans utseende började inte förändras förrän nästan exakt en dag efter att han hade fått beskedet.

När den här själen hade börjat lämna min kropp, var jag inte säker på om jag trodde på någon form av själ alls. Det är mycket vikt.

Att hans pappa fick lämna med resten av familjen i närheten gör honom fortfarande glad.

“Skulle du vilja ha kaffe?” sa de. Och han sa: “Jag går och sätter mig i soffan och vilar lite”. Efter det slumrade han till. Egentligen är jag inte säker på hur man skulle kunna lämna på ett trevligare sätt.

Pär Lernströms prioriteringar har flyttats tillbaka till arbete och yrke, vilket också påverkar hans hemliv. “Idol”.

“Talang” och “Kockarnas kamp” inkluderar honom alla som programledare. Uppdrag som kräver en betydande tid borta hemifrån är svåra att hantera.

Pusslet har inte förändrats på fem år. Så alla i familjen är medvetna om detta faktum. Det enda mina barn vet om mig är att jag inte kommer att närvara vid deras examen och att jag kommer att vara frånvarande från fredagsmyset varje höst och vår.

Som ensamstående kvinna utan barn när jag började tävla i “Idol” kan jag bara reflektera över händelserna under de mellanliggande åren.

Pär lernström barn
Pär lernström barn

By Wishful