Alexandra Brings Pojkvän

Detaljerad information om Alexandra Brings

ålder32 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumMarch 26, 1990
yrkeskådespelerska
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnDet finns barn
partnerkommer att uppdateras snart
vikt52 kg
längd176 cm

Alexandra Brings Biografi

Alexandra Brings är en dansk-amerikansk skådespelerska, känd för sina roller i både danska och amerikanska filmer och tv-program. Brings föddes i Danmark, men flyttade i unga år till USA. Hon började sin skådespelarkarriär i Danmark och medverkade i flera danska filmer och tv-program. Hennes utbrytarroll kom i den danska dramaserien “Arvet”, där hon spelade karaktären Gro Thorup. Denna roll fick hennes kritikerros och erkännande i hennes hemland.

By Wishful