Aliette Opheim Föräldrar

Detaljerad information om Aliette Opheim

ålder37 år
FödelseortTäby
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumJuly 21, 1985
yrkesvensk skådespelerska
Civilståndgift
föräldrarPer Bergman
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt58 kg
längd165 cm

Aliette Opheim Biografi

Opheims skådespelarkarriär tog fart i början av 2000-talet när hon fick en huvudroll i den populära svenska tv-serien “Stora Teatern”. Hennes gestaltning av karaktären fick mycket beröm av både publik och kritiker, och hon blev snabbt en av Sveriges mest eftertraktade skådespelerskor. Förutom framgångarna på den lilla duken har Opheim även gjort sig ett namn på den stora duken. Hon har medverkat i flera långfilmer, inklusive “De osynliga”, “Jalla! Jalla!” och “De osynliga”. Hennes framträdanden i dessa filmer har fått hennes kritikerros och befäst hennes position som en av Sveriges främsta skådespelerskor.

By Wishful