Amineh Kakabaveh Familj

Detaljerad information om Amineh Kakabaveh

ålder52 år
FödelseortTorjan
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumDecember 6, 1970
yrkePolitician
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt72 kg
längd177 cm

Amineh Kakabaveh Biografi

Amineh Kakabaveh är en svensk politiker som är medlem i Vänsterpartiet. Hon är född i Iran och flyttade till Sverige på 1980-talet. Hon blev medlem i Vänsterpartiet 2002 och har varit aktiv i partiets arbete med frågor som migration, feminism och antirasism. 2018 valdes hon in i riksdagen, Sveriges riksdag, som representerar Stockholms läns valkrets. I riksdagen är Kakabaveh ledamot av justitieutskottet och socialutskottet.

By Wishful