Caroline segers fru

Detaljerad information om Caroline segers

ålder37 år
FödelseortHelsingborg
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumMarch 19, 1985
yrkeSoccer Player
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt62 kg
längd1,73 cm

Caroline segers Biografi

Caroline Seger är en professionell fotbollsspelare från Sverige. Hon började sin karriär med att spela för lokala klubbar i sin hemstad innan hon gick med i den Damallsvenska ligan i Sverige. Hon etablerade sig snabbt som en kraft att räkna med och fick många utmärkelser och utmärkelser för sina prestationer på planen. 2008 skrev Seger på med Western New York Flash i USA, där hon hjälpte till att leda laget till mästerskapet under sin första säsong. Hon återvände sedan till Sverige för att spela för Tyresö FF, där hon vann flera ligatitlar och hjälpte laget att nå finalen i UEFA Women’s Champions League.

By Wishful