Drottning elizabeth sjuk

Detaljerad information om Drottning elizabeth

ålder96 år
FödelseortBruton Street
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumApril 21, 1926
yrkeTidigare drottning av Storbritannien
CivilståndPrince Philip, Duke of Edinburgh
föräldrarQueen Elizabeth The Queen Mother
familjkommer att uppdateras snart
barnPrince Edward, Earl of Wessex
partnerkommer att uppdateras snart
vikt71 kg
längd178 cm

Drottning elizabeth Biografi

Drottning Elizabeths tidiga liv präglades av kaos, inklusive abdikationen av hennes farbror, kung Edward VIII, och hennes far, kung George VI, död. Trots dessa utmaningar lärde hon sig viktiga lektioner i plikt och ansvar och fortsatte med att studera på internatskolor i England. Som ung tjänstgjorde hon i Auxiliary Territorial Service under andra världskriget och var djupt involverad i krigsinsatsen. Efter kriget gifte hon sig med prins Philip, hertig av Edinburgh, och blev mor till prins Charles, prins Andrew och prins Edward.

By Wishful