Felix Sandman Längd

Detaljerad information om Felix Sandman

ålder24 år
FödelseortVärmdö
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumOctober 25, 1998
yrkesvensk sångerska
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt64 kg
längd180 cm

Felix Sandman Biografi

Felix Sandman är en svensk sångare och låtskrivare som blev känd som medlem i pojkbandet FO&O, även känt som The Fooo Conspiracy. Han föddes den 17 januari 1996 i Stockholm, Sverige, och började sin musikkarriär i unga år med att uppträda i olika band och sångtävlingar. 2012 gick Sandman med i FO&O, som snabbt blev ett av de populäraste pojkbanden i Sverige. Gruppen släppte flera hitsinglar, inklusive “Build a Girl”, “Gotta Thing About You” och “Unleash”. De vann också flera priser, bland annat ett svenskt Grammispris för bästa liveakt.

By Wishful