Fridolina rolfö partner

Detaljerad information om Fridolina rolfö

ålder29 år
FödelseortKungsbacka
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumNovember 24, 1993
yrkeSoccer Player
Civilståndensam
föräldrarEllinore Andersson och Lars-Inge Rolfö
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt65 kg
längd1.78 m

Fridolina rolfö Biografi

Fridolina Rolfö är en professionell fotbollsspelare från Sverige. Hon spelar för närvarande som forward för Bayern München i tyska Frauen-Bundesligan och det svenska landslaget. Rolfö började sin ungdomskarriär med lokala klubben IFK Värnamo innan hon gick vidare och spelade för Vittsjö GIK i Damallsvenskan, den högsta serien av damfotboll i Sverige. Hon gjorde sin proffsdebut 2013 vid 17 års ålder och etablerade sig snabbt som målskytt och slutade som skyttekung för Vittsjö under sin andra säsong.

By Wishful