Gunilla Persson Ung

Detaljerad information om Gunilla Persson

ålder64 år
FödelseortNorrköping
förmögenhet8 miljoner euro
födelsedatumDecember 31, 1958
yrkeSvensk före detta modell
CivilståndStephen Linville
föräldrarIris Persson
familjStephen Linville
barnErika Persson
partnerStephen Linville
vikt64 kg
längd1.71 m

Gunilla Persson Biografi

Under uppväxten visade Gunilla ett intresse för mode och design. Efter avslutad utbildning började hon jobba inom modebranschen där hon gjorde sig ett namn som designer. Hennes klädlinje, Gynning Design, var en stor framgång, och hennes design var eftertraktad av många framstående individer. Hennes framgångar i modebranschen ledde till andra möjligheter, inklusive en kort karriär inom musiken. Hon släppte flera singlar och deltog även i den svenska Eurovision Song Contest 2003.

By Wishful