Morgan Alling Föräldrar

Detaljerad information om Morgan Alling

ålder54 år
FödelseortMölndal
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumJune 8, 1968
yrkejobb
CivilståndAnna-Maria Dahl
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjAnna-Maria Dahl
barnEdvin Dahl Alling, Alva Dahl Alling, Love Dahl Alling
partnerAnna-Maria Dahl
vikt77 kg
längd179 cm

Morgan Alling Biografi

Efter avslutade studier började Morgan arbeta för ett teknikföretag där han finslipade sina kunskaper och fick värdefull erfarenhet. Han kände dock alltid att han kunde göra mer och göra ett större inflytande. Denna önskan att göra skillnad ledde till att han startade sitt eget företag, som fokuserade på att utveckla banbrytande mjukvara för företag. Morgans företag fick snabbt dragkraft och lockade till sig uppmärksamhet från stora investerare och kunder. Med sin passion för innovation och drivkraft för att lyckas kunde Morgan styra företaget till nya höjder och etablerade sig snabbt som en ledare inom teknikbranschen.

By Wishful