Hur Gammal är Tomas Ledin

Detaljerad information om Tomas Ledin

ålder70 år
FödelseortÖstersund
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumFebruary 25, 1952
yrkesvensk sångerska
CivilståndMarie Ledin
föräldrartomas ledin margareta ledin
familjkommer att uppdateras snart
barnJohn Ledin
partnerMarie Ledin
vikt74 kg
längd1.9 m

Tomas Ledin Biografi

Tomas Ledin är en svensk sångare, låtskrivare och gitarrist. Han föddes den 25 februari 1952 i den lilla staden Sandviken, Sverige. Han började sin karriär på 1970-talet och blev snabbt en av de mest populära och framgångsrika musikerna i Sverige. Ledins tidiga musikkarriär var starkt influerad av rock and roll, men han började senare införliva element av pop, disco och elektronisk musik i sitt sound. Han har släppt över 20 album under hela sin karriär, där flera av dem nått toppen av listorna i Sverige. Några av hans mest populära och uthålliga låtar är “Sommaren är kort”, “Knivhuggarrock” och “Ett herrans liv.”

By Wishful