Ulf Kristersson Vader

Detaljerad information om Ulf Kristersson

ålder59 år
FödelseortLund Lund Municipality, Sweden
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumDecember 29, 1963
yrkePolitician
CivilståndBirgitta Ed
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjBirgitta Ed
barnulf kristersson siri kristersson
partnerBirgitta Ed
vikt74 kg
längd1.69 m

Ulf Kristersson Biografi

Ulf Kristersson är en känd svensk politiker och nuvarande ledare för Moderaterna. Han föddes den 8 december 1963 i Bromma, en förort till Stockholm. Kristersson växte upp i en politiskt aktiv familj; hans far var medlem i Moderaterna och hans mor var medlem i Centerpartiet. Det gjorde att politiken spelade en viktig roll i Kristerssons uppväxt, och han började intressera sig för området redan från ung ålder. Kristersson gick på Stockholms universitet där han studerade statsvetenskap, ekonomi och historia.

By Wishful