Zlatan Ibrahimovic Familj

Detaljerad information om Zlatan Ibrahimovic

ålder41 år
FödelseortMalmö
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumOctober 3, 1981
yrkeSvensk fotbollsspelare
Civilståndgift
föräldrarŠefik Ibrahimović
familjVincent Ibrahimović
barnMaximilian Ibrahimović
partnerHelena Seger
vikt95 kg
längd195 cm

Zlatan Ibrahimovic Biografi

Under hela sin karriär har Zlatan vunnit många utmärkelser och utmärkelser, inklusive ett flertal ligatitlar och individuella utmärkelser. Han har utsetts till årets svenska fotbollsspelare ett rekord 11 gånger och har även blivit utsedd till Årets lag i UEFA och FIFA FIFPro World XI. Dessutom har Zlatan gjort över 500 mål i karriären, vilket gör honom till en av de mest produktiva målskyttarna i sportens historia. Förutom sina framgångar på planen är Zlatan också känd för sin karismatiska personlighet och självförtroende.

By Wishful