Anna Bergendahl Pojkvän

Detaljerad information om Anna Bergendahl

ålder31 år
FödelseortHägersten
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumDecember 11, 1991
yrkesvensk sångerska
Civilståndensam
föräldrarHenrik Bergendahl
familjKristofer Eriksson
barnkommer att uppdateras snart
partnerKristofer Eriksson
vikt62 kg
längd172 cm

Anna Bergendahl Biografi

Annas musikaliska talang uppmärksammades tidigt och som 16-åring deltog hon i den svenska sångtävlingen “Idol”. Trots att hon inte vann tog hon sig till de sista omgångarna och imponerade på domarna och tittarna med sin kraftfulla röst och själfulla framträdanden. Efter “Idol” fortsatte Anna att fortsätta sin musikkarriär och 2009 valdes hon ut att representera Sverige i Eurovision Song Contest med sin låt “This Is My Life”. Låten var en hit, och Annas framträdande vid tävlingen prisades för dess känslomässiga djup och uppriktighet.

By Wishful