Joanna Swica Pojkvän

Detaljerad information om Joanna Swica

ålder35 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatum1988-03-02
yrkeTV-skådespelare
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd176 cm

Joanna Swica Biografi

Som barn var Joanna alltid nyfiken och ivrig att lära sig. Hon utmärkte sig i skolan och var särskilt intresserad av naturvetenskap och matematik. Hennes föräldrar stöttade hennes akademiska sysselsättningar, men såg också till att hon fortsatte att få möjligheter att utforska sin kreativa sida. När Joanna var 10 år gammal flyttade hennes familj till USA. Det var en svår övergång för henne, eftersom hon kämpade för att anpassa sig till ett nytt språk och en ny kultur.

By Wishful