Kammi Rosenskjold Pojkvän

Detaljerad information om Kammi Rosenskjold

ålder25 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumAugust 4, 1997
yrkeYouTuber
Civilståndkommer att uppdateras snart
föräldrarKammis mamma Anja
familjKammis bröder och hennes pappa
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd172 cm

Kammi Rosenskjold Biografi

Vid årsskiftet 2020/21 bröt hon och hennes ex, Nicholai, upp. Det ryktas nu att hon dejtar en ny kille som har anklagats för flera våldtäkter och att hon försvarar honom. Ryktena finns att läsa om i kommentarsfältet till svenska YouTubers senaste inlägg. (Ordsökning på Kammi för att undvika OT). Hon har dock inte själv avslöjat vem han är, det verkar som att hon följer honom på Instagram (inte svårt att hitta då hon inte följer många). Däremot har han en låst profil.

By Wishful