Mian Lodalen Pappa

Detaljerad information om Mian Lodalen

ålder60 år
FödelseortJönköping
förmögenhet12 miljoner euro
födelsedatumOctober 1, 1962
yrkeJournalist
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd173 cm

Mian Lodalen Biografi

Mian var en duktig student och utmärkte sig akademiskt, särskilt inom vetenskapen. Hon gick på universitetet i Oslo, där hon tog en examen i miljövetenskap. Det var under sina studier som Mian började inse vilken påverkan människor hade på miljön, och hon blev fast besluten att göra skillnad. Efter examen fick Mian ett jobb hos den norska miljömyndigheten, där hon outtröttligt arbetade för att främja hållbara metoder och öka medvetenheten om miljöfrågor.

By Wishful