Tove Styrke Föräldrar

Detaljerad information om Tove Styrke

ålder30 år
FödelseortUmeå
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumNovember 19, 1992
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarAnna Pamela Elisabeth Styrke
familjmalin styrke
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd172 cm

Tove Styrke Biografi

Tove uppmärksammades först 2009 när hon tävlade i den svenska versionen av det populära tv-programmet “Idol”. Även om hon inte vann, fångade hennes talang och karisma skivbolagens uppmärksamhet, och hon skrev snart på ett avtal med Sony Music. Hennes debutalbum “Tove Styrke” släpptes 2010 och etablerade henne snabbt som en stigande stjärna i den svenska musikscenen. Hennes andra album, “Kiddo”, släpptes 2015 och visade upp ett mer moget sound och stil.

By Wishful