Armand Duplantis Familj

Detaljerad information om Armand Duplantis

ålder23 år
FödelseortLafayette, Louisiana
förmögenhet16 miljoner euro
födelsedatumNovember 10, 1999
yrkeAmerikansk-svensk olympisk idrottare
Civilståndgift
föräldrarHelena Duplantis
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt79 kg
längd1.81 cm

Armand Duplantis Biografi

Armand Duplantis är en svensk friidrottare som är allmänt ansedd som en av de största stavhopparna genom tiderna. Född 1999 i Lafayette, Louisiana, växte Duplantis upp i en sportälskande familj och började tävla i friidrott i ung ålder. Hans far, Greg Duplantis, var en före detta stavhoppare som tävlade för Sverige vid olympiska sommarspelen 1988, och hans mamma, Helena, var en före detta sjuidrottare som tävlade för Sverige vid olympiska sommarspelen 1992.

By Wishful