Ebba Busch Föräldrar

Detaljerad information om Ebba Busch

ålder35 år
FödelseortGamla Uppsala
förmögenhet32 miljoner euro
födelsedatumFebruary 11, 1987
yrkePolitician
CivilståndNiklas Thor
föräldrarHelena Busch-Christensen
familjkommer att uppdateras snart
barnElise Busch Thor, Birger Busch Thor
partnerNiklas Thor
vikt64 kg
längd1.74 m

Ebba Busch Biografi

Ebba Busch är en svensk politiker som har varit Kristdemokraternas ledare sedan 2019. Busch föddes den 3 maj 1979 i Skellefteå, Sverige, och växte upp i en politisk familj. Hennes pappa var lokalpolitiker och hennes mamma var riksdagsledamot. Efter avslutad gymnasieutbildning studerade Busch statsvetenskap vid Uppsala universitet. Hon engagerade sig i studentpolitiken och fungerade som ordförande för Kristdemokraternas ungdomsflygel.

By Wishful