Erik Videgård Sjukdom

Detaljerad information om Erik Videgård

ålder62 år
FödelseortSträngnäs
förmögenhet8 miljoner euro
födelsedatumAugust 13, 1960
yrkeRestauratör
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjMax Videgård, Vilma Videgård, Felicia Jaktlund
ladugårdkommer att uppdateras snart
partnerPatrik Larsson
vikt65 kg
längd1.65 m

Erik Videgård Biografi

Erik Videgård är en svensk krögare och författare till matlagning och matrelaterade böcker. Han föddes 13 augusti 1960 i Strängnäs. Han arbetade som ljudtekniker med stämningsband. Han har öppnat och drivit legendariska Stockholmsrestauranger. Han har även arbetat som programledare och musikproducent. Erik har arbetat professionellt i flera länder och anses vara den som introducerade det asiatiska köket i Sverige.

By Wishful