Fabian Cederholm Familj

Detaljerad information om Fabian Cederholm

ålder19 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatum2003-03-15
yrkefotbollsspelare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjFabian är inte gift
ladugårdkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt77 kg
längd1.81 cm

Fabian Cederholm Biography

Keith Cederholms pappa ägde ett kringresande nöjesfält och reste runt i Sverige stora delar av året. När Keith Cederholm var 13 år skilde sig hans föräldrar och han flyttade med sin mamma och syskon till Helsingborg, där hans mamma snart gifte om sig. Enligt Cederholm misshandlade hans styvfar honom regelbundet. I sina tidiga tonåringar kom han i kontakt med och började umgås med ungdomsgäng som ägnade sig åt småskalig brottslighet. Det var en krets han skulle fortsätta röra sig i under 1970-talet.

By Wishful