Jan Guillou Förmögenhet

Detaljerad information om Jan Guillou

ålder79 år
FödelseortSödertälje
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatum17 januari 1944
yrkeFörfattare
Civilståndgift
föräldrarCharles Guillou
familjkommer att uppdateras snart
barnAnn-Linn Guillou, Dan Guillou
partnerAnn-Marie Skarp
vikt88 kg
längd178 cm

Jan Guillou Biografi

Jan Guillou är en svensk journalist och författare som är mest känd för sina spionromaner och historiska facklitteratur. Guillou, född 1944 i Göteborg, var son till en sjuksköterska och en snickare. Han växte upp i ett arbetarkvarter och var en ivrig läsare från tidig ålder. Efter avslutad utbildning började Guillou arbeta som journalist och han fick snabbt ett rykte för sin undersökande rapportering och sina starka sociala och politiska åsikter.

By Wishful