Jane Björck Sjuk

Detaljerad information om Jane Björck

ålder61 år
FödelseortFagersta
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumApril 10, 1961
yrkeTelevision presenter
Civilståndgift
föräldrarDaga och Lennart
familjMamma Daga, pappa Lennart, lillebror Janne, lillasyster Janet och kärleken Pelle
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt79 kg
längd182 cm

Jane Björck Biografi

Jane Björck var en svensk sångerska och låtskrivare som föddes den 16 september 1979 i Stockholm, Sverige. Hon var dotter till en musiker och växte upp i ett musikaliskt hushåll, med en kärlek till musik ingjuten i henne från en ung ålder. Björck började sjunga i ung ålder och fick snabbt ett erkännande för sin kraftfulla röst och känslomässiga framträdanden. Hon började sin karriär som medlem i en tjejgrupp innan hon grenade ut som soloartist.

By Wishful