Kim Wall Pojkvän

Detaljerad information om Kim Wall

ålder30 år
FödelseortTrelleborg
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatum1993-03-15
yrkeJournalist
Civilståndgift
föräldrarJoachim Wall
familjTom Wall
barnkommer att uppdateras snart
partnerOle Stobbe
vikt62 kg
längd163 cm

Kim Wall Biografi

Kim Wall var en begåvad och ambitiös journalist som var känd för sin orädda rapportering och sin förmåga att berätta fängslande historier från hela världen. Född i Trelleborg, Sverige 1987, var Wall ett nyfiket och äventyrligt barn som alltid älskade att skriva och berätta. Hon följde sin passion för journalistik vid London School of Economics and Political Science, där hon tog en examen i statsvetenskap, och senare vid Columbia Universitys Graduate School of Journalism, där hon tog sin magisterexamen.

By Wishful