Kristian Luuk Barn

Detaljerad information om Kristian Luuk

ålder56 år
FödelseortStockholm
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumJune 14, 1966
yrkesvensk komiker
CivilståndCarina Berg
föräldrarKristian Luuks föräldrar kommer från Estland
familjAnna Luuk
barnSmilla Luuk, Holger Luuk, Sebastian Luuk
partnerCarina Berg
vikt74 kg
längd1.85 m

Kristian Luuk Biografi

Kristian Luuk är en dansk författare, journalist och TV-presentatör. Han är mest känd för sitt arbete som programledare i den populära danska talkshowen “Luksusfælden”, som fokuserar på att hjälpa familjer och individer som kämpar med ekonomiska svårigheter. Luuk, född och uppvuxen i Danmark, började sin karriär som journalist och arbetade för ett antal lokala tidningar innan han så småningom gick vidare till tv. År 2000 landade han sin första värdspelning på den danska versionen av den populära showen “The Weakest Link”, som visade sig vara en språngbräda till större och bättre saker.

By Wishful