Lisette Schulman Död

Detaljerad information om Lisette Schulman

ålder63 år
FödelseortKarlskoga
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumFebruary 19, 1959
yrkeSvensk tv-värd
CivilståndAllan Schulman
föräldrarSven Stolpe
familjkommer att uppdateras snart
barnAlex Schulman, Niklas Schulman, Calle Schulman
partnerAllan Schulman
vikt66 kg
längd174 cm

Lisette Schulman Biografi

Lisette Schulman är en mycket framgångsrik figur inom affärs- och finansvärlden. Schulman föddes i Sverige på 1970-talet och utmärkte sig akademiskt från ung ålder och tog sedan en examen i nationalekonomi från Handelshögskolan i Stockholm. Efter examen började Schulman sin karriär på en ledande svensk investmentbank, där hon snabbt steg i graderna för att bli verkställande direktör. Hon var känd för sitt skarpa affärsmannaskap och sin förmåga att identifiera och dra nytta av nya marknadstrender.

By Wishful