Marcus Oscarssons Föräldrar

Detaljerad information om Marcus Oscarssons

ålder46 år
FödelseortOdensås
förmögenhet15 miljoner euro
födelsedatumMarch 21, 1976
yrkeSvensk kommentator
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt89 kg
längd196 cm

Marcus Oscarssons Biografi

Marcus Oscarsson är en välkänd svensk journalist och författare. Han föddes den 3 december 1979 i Stockholm, Sverige. Oscarsson började sin karriär som journalist på Expressen, där han arbetade som reporter och senare som nyhetsredaktör. Han fick snabbt ett rykte för sin hårt slående undersökande journalistik och sin förmåga att bryta stora berättelser. 2011 gav Oscarsson ut sin första bok, “Den Onde Draken”, som fokuserade på den svenska kriminella undre världen och framväxten av organiserad brottslighet i landet. Boken blev en stor framgång och anpassades senare till en tv-serie.

By Wishful