Nisse hallberg flickvän

Detaljerad information om Nisse hallberg

ålder38 år
FödelseortStockholm
förmögenhet33 miljoner euro
födelsedatumAugust 19, 1984
yrkeSångare
Civilståndgift
föräldrarnisse hallberg gunilla hallberg
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt79 kg
längd187 cm

Nisse hallberg Biografi

Nisse Hallberg är en svensk musiker och låtskrivare som gjort sig ett namn som gitarrist och sångare för bandet “The Pusjkins”. Född den 7 juli 1983 i Luleå, Sverige, började Hallberg spela musik i ung ålder och lärde sig spela gitarr och piano. Hallbergs musikaliska karriär började i början av 2000-talet, då han bildade bandet “The Pusjkins” med sina vänner. Bandet blev populärt i Sverige med sin mix av punk- och popinfluenser och släppte sitt debutalbum, “Welcome to Pusjkin Land”, 2005.

By Wishful