Oliver ekman larsson flickvän

Detaljerad information om Oliver ekman larsson

ålder31 år
FödelseortKarlskrona
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumJuly 17, 1991
yrkeIshockeyförsvarare
Civilståndgift
föräldrarPatrik Larsson
familjKevin Ekman-Larsson
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt91 kg
längd1.88 m

Oliver ekman larsson Biografi

Oliver Ekman-Larsson är en svensk professionell ishockeyförsvarare som för närvarande spelar för Arizona Coyotes i National Hockey League (NHL). Han föddes den 17 juli 1991 i Karlskrona, Sverige och växte upp i en hockeyälskande familj. Ekman-Larsson började sin hockeykarriär som ungdomsspelare i den lokala klubben i Karlskrona innan han gick vidare och spelade för Brynäs IF-organisationen i Svenska Hockeyligan (SHL). Han etablerade sig snabbt som en av de bästa unga spelarna i ligan och fick en plats i det svenska juniorlandslaget.

By Wishful