Sveriges Starkaste Familj

Detaljerad information om Sveriges Starkaste

ålder30 år
FödelseortTidersrums socken, Kinda kommun, Östergötland
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatum1993-03-15
yrkeByggaren
Civilståndensam
föräldrarÅtta familjer anländer till Gotland för att göra upp om vem som är Sveriges starkaste familj
familjJenny, Agnes och Tilde
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt150 kg
längd190 cm

Sveriges Starkaste Biografi

Sveriges Starkaste Man är en årlig tävling som hålls i Sverige som testar styrka och uthållighet hos manliga idrottare. Tävlingen har hållits sedan 1970-talet och har blivit en älskad tradition i Sverige som drar tusentals åskådare och tävlande från hela landet. Tävlingen består av en rad ansträngande evenemang som utmanar styrkan, uthålligheten och mentala tuffheten hos de tävlande. Dessa evenemang inkluderar stockpressen, där tävlande måste lyfta en tung stock ovanför; lastbilsdraget, i vilket de måste dra en stor lastbil över ett fält; och fatkastningen, i vilken de måste kasta en fat så långt de kan.

By Wishful