Thomas Di Leva Familj

Detaljerad information om Thomas Di Leva

ålder59 år
FödelseortGävle
förmögenhet$5.2K – $7.1K.
födelsedatumOctober 23, 1963
yrkesångare
Civilståndkommer att uppdateras snart
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjLeonardo da Vinci Charlie Chaplin
ladugårdkommer att uppdateras snart
partnersofie oscarsson
vikt69 kg
längd1.72 m

Thomas Di Leva Biography

Thomas Di Leva är en svensk sångare, låtskrivare och skådespelare. Han föddes den 23 oktober 1963 i Gävle. När han var 14 bytte han namn från Magnusson till Di Leva. Han började sin karriär med bandet The Pillisnorks . Han skrev på ett skivkontrakt som soloartist med det nystartade bolaget Adventure. Han var en aktiv tid för honom, även som en annorlunda programledare för Sveriges Televisions sommarlovsprogram för barn.

By Wishful