Victoria Skoglund Barn

Detaljerad information om Victoria Skoglund

ålder54 år
FödelseortStockholm
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumMay 27, 1968
yrkeSvensk trädgårdsmästare
Civilståndgift
föräldrarvictoria skoglund folke mattsson
familjvictoria skoglund rikard skoglund
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt79 kg
längd192 cm

Victoria Skoglund Biografi

Victoria Skoglund är en svensk konstnär, designer och illustratör känd för sina färgglada, nyckfulla illustrationer och design. Victoria Skoglund, född och uppvuxen i Sverige, utvecklade tidigt ett intresse för konst och design och började experimentera med olika medier och tekniker i unga år. Hon studerade grafisk design vid ett lokalt universitet och efter examen fortsatte hon att arbeta på en designbyrå i några år innan hon bestämde sig för att fortsätta sin passion som frilansande illustratör.

By Wishful