Alexander Kronlund Föräldrar

Detaljerad information om Alexander Kronlund

ålder51 år
FödelseortBredäng
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatumDecember 10, 1971
yrkeSvensk låtskrivare
Civilståndrebecka lagerström
föräldrarFernando Pereira da Cuna
familjrebecka lagerström
barnkommer att uppdateras snart
partnerrebecka lagerström
vikt78 kg
längd179 cm

Alexander Kronlund Biografi

Alexander Kronlund är en svensk låtskrivare, skivproducent och sångare. Han är mest känd för sitt arbete med några av de största namnen i den svenska musikbranschen, inklusive Robyn, Britney Spears och Madonna. Kronlund började sin karriär som låtskrivare i början av 1990-talet och arbetade med ett antal nya svenska artister. Han gjorde sig snabbt ett namn i branschen och i mitten av 1990-talet var han en av de mest eftertraktade låtskrivarna i Sverige.

By Wishful