Ewa Fröling Sjuk

Detaljerad information om Ewa Fröling

ålder70 år
FödelseortStockholm
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumAugust 9, 1952
yrkesvensk skådespelerska
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjTilde Fröling
barnTilde Fröling, Mira Fröling
partnerÖrjan Ramberg
vikt78 kg
längd182 cm

Ewa Fröling Biografi

Ewa Fröling är en känd svensk skådespelerska och regissör känd för sina kraftfulla insatser och bidrag till den svenska teater- och filmbranschen. Född i Stockholm 1955, började Fröling sin skådespelarkarriär i unga år, utbildade sig vid Teaterhögskolan i Stockholm och senare på Dramaten. Hon gjorde sin professionella debut 1977 och etablerade sig snabbt som en begåvad och mångsidig skådespelerska, känd för sin förmåga att befolka ett brett spektrum av karaktärer.

By Wishful