Jacob De Geer Förmögenhet

Detaljerad information om Jacob De Geer

ålder47 år
FödelseortUpplands Väsby
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatumAugust 12, 1975
yrkesvensk entreprenör
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt77 kg
längd188 cm

Jacob De Geer Biografi

Jacob De Geer är en framgångsrik affärsman och entreprenör som har gjort ett betydande inflytande inom teknikbranschen. Han är grundare och VD för företaget iZettle, ett mobilbetalningsföretag som låter småföretag ta emot kortbetalningar med en smartphone eller surfplatta. Han har blivit allmänt erkänd för sitt affärsmannaskap och sitt innovativa förhållningssätt till branschen. De Geer började sin karriär som mjukvaruutvecklare och arbetade för olika teknikföretag innan han bestämde sig för att slå till på egen hand.

By Wishful