Jeffrey Dahmer Dödsorsak

Detaljerad information om Jeffrey Dahmer

ålder34 år
FödelseortMilwaukee
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatum1994-03-22
yrkeAmerikansk seriemördare
Civilståndgift
föräldrarLionel Dahmer
familjJoyce Dahmer
barnkommer att uppdateras snart
partnerRichard Guerrero
vikt87 kg
längd185 cm

Jeffrey Dahmer Biografi

Jeffrey Dahmer, även känd som Milwaukee Cannibal, var en amerikansk seriemördare och sexförbrytare som mördade 17 män och pojkar mellan 1978 och 1991. Han anses vara en av de mest ökända och depraverade seriemördarna i amerikansk historia. Dahmer föddes i Milwaukee, Wisconsin 1960. Som barn var han känd för att vara introvert och hade en fascination för döden och taxidermi. Han hade en orolig barndom och fick diagnosen borderline personlighetsstörning.

By Wishful