Katia Mosally Barn

Detaljerad information om Katia Mosally

ålder35 år
FödelseortAlvik
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumApril 26, 1987
yrkeTV-skådespelare
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt69 kg
längd177 cm

Katia Mosally Biografi

Katia Mosally föddes i en liten stad i hjärtat av Brasilien. Från en ung ålder visade hon en passion för musik och började spela piano vid 5 års ålder. När hon blev äldre blev hennes kärlek till musik bara intensifierad och hon började skriva sina egna låtar och uppträda på lokala evenemang. Vid 18 års ålder bestämde sig Katia för att flytta till staden för att fullfölja sin dröm om att bli en professionell musiker. Hon gjorde sig snabbt ett namn i den lokala musikscenen, uppträdde på olika ställen och fick respekt från sina kamrater.

By Wishful