Lukas Pontén Död

Detaljerad information om Lukas Pontén

ålder76 år
FödelseortSverige
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatum29 januari 1946
yrkeföretag
Civilståndgift
föräldrarSuzanne Reuter
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt78 kg
längd181 cm

Lukas Pontén Biografi

Lukas Pontén är en välkänd figur inom näringsliv och entreprenörskap. Han är grundare och VD för ett av de mest framgångsrika företagen inom tekniksektorn, och han är allmänt respekterad för sitt innovativa förhållningssätt till affärer och sin förmåga att identifiera och dra nytta av nya möjligheter. Född i en liten stad i Sverige på 1946-talet, växte Lukas upp i en familj av företagare och hade alltid ett intresse för affärer. Han började sin karriär med att arbeta i olika startups och fick snabbt ett rykte som en driven och ambitiös ung proffs.

https://www.youtube.com/watch?v=qTGtN0rG0C4

By Wishful