Mikaela mässing längd

Detaljerad information om Mikaela mässing

ålder28 år
FödelseortMölndal
förmögenhet15 miljoner euro
födelsedatumMarch 13, 1994
yrkeHandball Player
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjMamma Eva, pappa Martin och storebror Christoffer.
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt85 kg
längd1,88 cm

Mikaela mässing Biografi

Mikaela Shiffrin är en World Cup alpin skidåkare från USA. Hon är tvåfaldig världscupmästare, trefaldig världsmästare och olympisk guldmedaljör. Shiffrin föddes i Vail, Colorado 1995 och började åka skidor vid 2 års ålder. Hon visade snabbt en naturlig talang för sporten och började tävla vid 8 års ålder. När hon var 13 hade hon redan skapat sig ett namn för själv i skidvärlden och vunnit flera juniortävlingar.

By Wishful