Molly Sanden Längd

Detaljerad information om Molly Sanden

ålder30 år
FödelseortHuddinge Municipality
förmögenhet14 miljoner euro
födelsedatumJuly 3, 1992
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarHelena Sandén
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt74 kg
längd1.68 m

Molly Sanden Biografi

Molly Sandén är en svensk sångerska och låtskrivare som har gjort musik i över ett decennium. Född 1986 i Stockholm, Sverige, började hon sin sångkarriär i ung ålder och har sedan dess blivit en av de mest framgångsrika och älskade artisterna i sitt hemland. Sandén började sjunga vid sex års ålder och vid nio års ålder hade hon redan vunnit sin första talangshow. Därifrån fortsatte hon med att delta i ytterligare flera sångtävlingar, bland annat den svenska versionen av “American Idol” 2006. Trots att hon inte vann tävlingen fångade hennes framträdanden uppmärksamhet från ett antal skivbolag, och hon blev snart signad till ett skivkontrakt.

By Wishful